ontheROADs

ROAD - DEPRESSZIÓ

Ember-Választó Tour 2012

Bővebb infó:
http://www.facebook.com/roadzenekar?sk=events

Február 10.
GÖDÖLLŐ / Trafó
+Depresszió+Csakazértis

Február 11.
TOKAJ / Black Dragon MC
+Depresszió+Csakazértis

Február 18.
KISKUNFÉLEGYHÁZA / Rocktár
+Depresszió+Csakazértis

Február 25.
SZÉKESFEHÉRVÁR / FEZEN
+Depresszió+Csakazértis

Március 02.
TATABÁNYA / Puskin Művház
+Depresszió+Csakazértis

Március 09.
NYÍREGYHÁZA / Bújtosi Sportcsarnok
+Depresszió+AlvinÉsAMókusok+Csakazértis

Március 10.
KAZINCBARCIKA / Egressy Művközpont
+Depresszió+Csakazértis

Március 15.
KESZTHELY / 512-es klub
+Depresszió+Csakazértis

Március 16.
KAPOSVÁR / MTESZ Székház
+Depresszió+Csakazértis

Március 17.
SZEKSZÁRD / Sportcsarnok
+Depresszió+Csakazértis

Március 24.
HATVAN / Vasutas Mh. (Dali)
+Depresszió+Csakazértis

Március 30.
SPORON / Hangár
+Depresszió+Csakazértis

Március 31.
KECSKEMÉT / Technika háza
+Depresszió+Csakazértis

Április 06.
HÓDMEZŐVÁSÁRHELY / Sportcsarnok IH
+Depresszió+AlvinÉsAMókusok+Csakazértis

Április 07.
SZOLNOK / Sportcsarnok
PALLAI METÁL FESZTIVÁL

Április 14.
BUDAPEST / Petőfi Csarnok
+Depresszió+AlvinÉsAMókusok+Csakazértis

roadComments

SZERESSÜK EGYMÁST (baszogatni) GYEREKEK! - 1.RÉSZ

2011.04.17. 15:29 rock&road

Reset-eljünk agyakat!

Amellett, hogy koncertek, meg lemezek, meg ilyesmi, a másik kurvára szórakoztató dolog az egészben, hogy olyan felettébb jól eső érzés egy kicsikét basztatni a másikat. Azért nem véletlen a mondás, hogy legszebb öröm, a káröröm, nem? Meg hát kell is az ember lelkének néha, hogy csak úgy óvatosan, vagy épp durván, ahogy a helyzet megkívánja, de odabasszon a másiknak. De most nem? Deee…

Tök véletlenül került elő a lomtárból egy kis videó. Tavaly, az Emberteremtő lemez stúdiómunkálatai közben készült a felvétel, és ahogy megnéztem, most megint sírtam a gyönyörűségtől. Gondoltam feltolom ide, hadd szórakozzon más is. 

Annyi a sztori, hogy Imi és Erik egy hosszabb és fárasztó munkafolyamatot követően, a délutáni órákban elvonult a feljátszó stúdióba, hogy egy-egy matracon szusszanjanak egy pár óra hosszát. Csak hogy estére fittek, kipihentek, strapabírók legyenek, hogyha esetleg még dolgoznánk, akkor azért, ha pedig flekkennel és itallal görbítenénk az éjszakát, akkor meg azért. És miért pont a feljátszóban volt a szundi, miért nem a hálóban? Ott jól tolja a légkondi, tökéletes hangszigetelés és jóccakát.

Ezalatt Goya és Varga Zoli a szólósávokat fejtették meg egy másik helységben. És jött az ötlet. Hogy Goya, vagy én találtam ki, az nem is lényeges, de hogy mindenki benne volt a szopatásban elsőre, az meg nem volt kérdéses. Volt kéznél egy trombita + egy akusztikus gitár. így hipp-hopp összeállt a ”Speedy Gonzales Anti-Harmonic Fuckin’ Mexican Gerilla Shake Up Super Group”.

Azért megvan mindenkiben az élmény milyen az, amikor úgy ébresztenek, hogy kibaszott nagy lármát csapnak. Ökölbe szorul még az ember talpa is és olyan érzés hirtelen, kábé mintha egy pár magasfeszültségű kábel csúszna a nyelv alá. Jó, mondjuk ezt túl lehet élni, de elég kellemes ’reset’-et kap az agy ilyenkor. Persze nem annak, aki a szarházi zajcsapók táborában van. Vagyis a konklúzió annyi, hogy jó megszopatni néha-néha a másikat. Különben csak mások szopatnának minket. Vagy nem? 

És a non plus ultrája a dolognak, hogy a végére a Super Group az össze-vissza fújás és pengetés közepette még hangnemben is egymásra talált. Így aztán tényleg beszartunk a gyönyörűségtől. Azt hiszem, kutlászok még egy kicsit a videós lomtárban, mert lesznek még ott gyöngyszemek, amiket mostantól a disznók vetnek elétek…

1 komment

Címkék: road stúdió goya reset bakery emberteremtő

A bejegyzés trackback címe:

https://road.blog.hu/api/trackback/id/tr802833744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shanyee Tomi 2011.04.17. 19:36:49

szerény személyem nem részesülne ilyen ébresztésbe de hasonló módon már én is ébresztettem pár embert. :D
süti beállítások módosítása